Srbi učestvovali u krvavom piru u Berlinu? Oglasili se iz naše ambasade - "POLICIJA NEMA PODATAK"
Hitna pomo, Foto: Dominik Totaro / AFP / Profimedia

STRAŠNO

Srbi učestvovali u krvavom piru u Berlinu? Oglasili se iz naše ambasade - "POLICIJA NEMA PODATAK"

Pogledajte

Objavljeno: 15:59h

Veliki skandal se dogodio pred finale Evrolige u Berlinu, pošto je došlo do žestokog obračuna pristalica Panatinaikosa i Olimpijakosa.

Ima teže povređenih i uhapšenih, a grčki mediji javljaju da među izgrednicima ima srpskih državljana. Ipak, ubrzo su iz srpske ambasade demantovani ti navodi.

- Prema razgovorima sa nadležnim organima u Berlinu, - Prema razgovorima sa nadležnim organima u Berlinu, policija nema podatak da je neko od državljana Srbije povređen, a prilikom legitimacije svih uhapšenih i povređenih niko nije bio državljanin Srbije. Policija je i u kontaktu sa bolnicama gde su prevezeni povređeni, ali prema njihovim podacima za sada, nisu dobili potvrdu da tamo ima nekog ko je državljanin Srbije - poručeno je iz ambasade. da je neko od državljana Srbije povređen, a prilikom legitimacije svih uhapšenih i povređenih niko nije bio državljanin Srbije. Policija je i u kontaktu sa bolnicama gde su prevezeni povređeni, ali prema njihovim podacima za sada, nisu dobili potvrdu da tamo ima nekog ko je državljanin Srbije - poručeno je iz ambasade. Pored navijača čiji je život ugrožen, još dvojica su pretrpela teške telesne povrede međutim oni su van životne opasnosti.

Grci donose i detalje samog incidenta - tuča je, kažu, izbila na dve lokacije. Udarni napad, koji se desio u metro stanici, inicirali su huligani Olimpijakosa koji su vrebali suparničku grupu iz zasede na putu do hotela u kom su odsele pristalice atinskih "zelenih". Ovi su se vraćali iz jednog lokala gde su gledali meč finala Kupa Grčke između Panatinaikosa i Arisa i slavili potom pobedu svojih fudbalera.

Na putu ka hotelu napali su ih huligani rivalskog kluba. Napadači su pritom koristili motke i štangle. Drugi okršaj desio se u samom hotelu gde je takođe zabeležn fizički sukob dve grupe ratobornih huligana.

Podsetimo finale između Panatinaikosa i Real Madrida je na programu od 20 časova, dok je meč za treće mesto između Olimpijakosa i Fenerbahčea zakazan za 17 časova.

Bonus video:

01:00

Partizan, grobari, arena, Evroliga

(Espreso sport/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.